Abonner på bloggen

Motta nyttige tips automatisk én gang i måneden på e-post.

Abonner på bloggen

Blogg

Velferdsteknologi skal bedre eldreomsorgen

Hvordan kan teknologi og digitalisering tas i bruk for å bedre eldreomsorgen i årene fremover? Målet må være å bedre de eldres livskvalitet og selvstendighet i egen hverdag. Å bruke teknologi der det er mulig og sørge for å ha mennesker på plass der det er nødvendig.

Tar du nettsikkerheten på alvor?

Den digitale grunnmuren har i det siste blitt ristet som ved ett jordskjelv i hele verden, og truer cybersikkerheten til et stort antall bedrifter. Grunnmuren slår sprekker og bedriftseiere føler seg utrygge og nettsikkerheten er i høyfokus. Tar du nettsikkerheten på alvor?

En god IT-driftsavtale kan redde deg fra katastrofe

Det er nok ikke sjelden at du som it-ansvarlig opplever å få arbeidsdagen snudd på hodet, og ferien og fritiden påvirket av nedetid, cyberkriminalitet og driftsproblemer.

Wifi16.jpg

God mobildekning øker produktiviteten


Hvem er det som ikke har opplevd brudd i mobilsamtalen fordi du går inn i heisen, tar en tur inn på lageret, eller kjører bilen inn i garasjen. Noe som igjen betyr irritasjon, frustrasjon og ikke minst tap av tid.

Ukjente enheter i nettverket kan være katastrofalt for IT-sikkerheten

IT-sjefen mister kontroll over nettverkssikkerheten hvis medarbeidere kobler til eget utstyr som ikke er kontrollert og godkjent av bedriften. Konsekvensene kan være store.

Security-bilde_lite-1.jpg

Innsikt i loggdata: Søk er den nye strukturen

Virksomheters datamengder øker betydelig, og dette kan være en utfordring for mange virksomheter. BigData er datamengder så store og ustrukturerte at tradisjonelle systemer ikke klarer å samle inn, administrere og prosessere disse.

6 råd for overgangen fra IPv4 til IPv6

«Tingenes internett» er et eksempel på en av forretningsdriverne for IPv6. Er du helt sikker på at dette ikke angår din bransje, deg og din bedrift? Verden er snart tomme for IPv4 adresser. Er du sikker på at endringene ute i verden aldri vil angå deg? For skal man også i fremtiden sikre høy tjenestekvalitet og digital verdiskapning, må norske virksomheter forberede seg på overgangen til IPv6 nå. Det å implementere IPv6 er en omfattende og kritisk prosess, hvor det er veldig lett å ta med seg gamle synder fra IPv4-verdenen.

IPv6 - når alt skal på nett


Når alt skal på nett, øker behovet for IP-adresser. Befolkningsvekst, og et økende antall digitale enheter tilsier at behovet for IP-adresser vil vokse betydelig i årene fremover. De siste årene har IPv6 blitt aktualisert fordi den gamle IP protokollen IPv4, nå er tom for adresser.